Hvad er Sandkassen?

Sandkassen er det ugentlige møde i LinuxRoskilde. Sandkassen er stedet, hvor vi med “min skovl og din spade” kan gøre lige det, vi står og mangler. Nøgleordene er: samarbejde, socialt samvær og problemløsninger for både den drevne Linux bruger og for nybegynderen. Sandkassen er blevet et symbol for vores måde at mødes over projekter af fælles interesse (Linux og Open Source).

Hvad sandkassen ikke er

Nu har vi skrevet hvad Sandkassen er, men det er mindste lige så vigtigt at vide, hvad Sandkassen ikke er.

  • Sandkassen er ikke en helpdesk for Linux. Sandkassen er møder hvor folk for sig selv selv eller i små grupper arbejder med hver deres opgave/projekt, så forvent ikke at der står en hær af Linux nørder klar til at løse dit problem.
  • Sandkassen er ikke der, hvor du finder deltagere til dit store projekt uden for LinuxRoskilde. Vi er travle mennesker, som mødes den ene dag om ugen for at hygge os med vores Linux. Vi hjælpe dem der kommer til møderne med de Linux problemer, der måtte være men det er så lagt det rækker.
  • Sandkassen er heller ikke der, hvor du bestille en færdig installeret Linux. Er du helt ny til Linux er vi selvfølgelig klar til at give dig den nødvendig hjælp. Vi er tålmodige mennesker, og er klar til at forklare tingene mere end en gang og også mere end et hundrede gange. Vi forventer kun, at du er villig til at lære og selv tage ansvar.
  • Du får heller ikke sat hele dit firma’s server op. Igen er det hjælp til selvhjælp, så ok, men ellers må vi henvise til de professionelle Linux folk. Nogle af dem kommer også til møderne, så vi kender dem og kan måske være behjælpelig med kontakten til de rigtige personer.

Vi er ikke alle professionelle IT/Linuxfolk i Sandkassen. Først og fremmest er vi glade amatører, som stiller vores viden til rådighed, men vi kan ikke tage ansvar for eventuelle uheld. Vi har endnu aldrig haft store katastrofer, men der er altid en risiko, og den risiko er din. Er du ikke klar til at tage den risiko, må vi henvise til de professionelle Linux folk.