Hjem - Praktisk Info - Fri Software - Arkiv - Om Os

Praktisk information om Møderne

Der bestilles pizza e.l. omkring kl. 18. Hvis man skal have noget med, skal man altså nå det før 18. Det er en fordel at have rede penge med, for vi bestiller samlet.

Hvis døren er låst, må man banke på vinduet når man kommer. Bygning 27 er meget let at finde. Gå gennem portalen på universitetsvej og drej til højre med det samme. Det er hos Institut for Naturvidenskab og Miljø (INM).

Kommer du i bil, kan du parkere på den store parkeringsplads ved bygning 27.

Bygning 27.1 Lokale I

Hvad skal jeg have med til møderne?

Du får mest ud af sandkasse møderne, hvis du har en computer med. Det er dog ikke noget krav. Det er nok værd at bemærke at kvaliteten af hjælpen man kan få typisk er langt bedre hvis man har adgang til den maskine spørgsmålene drejer sig om. Hvis du ikke kan bringe maskinen med, så se om du ikke kan få adgang til den via ssh over internettet.

I de fleste tilfælde kan det lade sig gøre, også selvom du f.eks. sidder på en ADSL forbindelse med dynamisk IP adresse. Ok, du kan være uheldig at IP adressen skifter, men det er ikke så tit det sker. Hvis du har computer med så husk:

Bærbar computer:

Stationær computer:

Vi har switch så vi kan forsyne alle med netforbindelse, hvis de har netværkskabler med. Vi har også forlængerledninger til strøm.